Asian pork med wokad kål och ris
Asian pork med wokad kål och ris
Asian pork med wokad kål och ris

Asian pork med wokad kål och ris

149764835080006
1 fp Jasminris, 300 gAsian pork2 fp skivad fläskkarré, 600 g1 tsk salt1 tsk sambal oelek2 msk neutral olja Grönsakswok1 fp rädisor, 125 g1 rödlök1 fp kålmix rödkål/grönkål, 325 g2 vitlöksklyftor½ - 1 fp teriyaki- och sesamolja, 250 ml1 fp sesamfrön, 38 g1 fp koriander, 20 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, stekpanna och en tallrik. Ha risvatten kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.3. Asian pork: Krydda fläskkarré med salt och sambal oelek. Stek köttet på hög värme 3 min/sida (förbered grönsakerna i steg 4 under tiden). Låt sedan köttet vila på en tallrik. 4. Grönsakswok: Halvera rädisor och skiva rödlök. Hetta upp pannan (använd samma panna som till köttet) med neutral olja och stek grönsakerna, kålmix och pressad vitlök i 2-3 min på hög värme. Tillsätt teriyaki- och sesamolja och vänd runt. 5. Hacka koriander och skiva köttet i tunna skivor. Servera riset toppat med grönsakerna och det skivade köttet. Strö över lite sesamfrön och koriander.