Asiatisk färspanna med sweet chili i salladsblad
Asiatisk färspanna med sweet chili i salladsblad
Asiatisk färspanna med sweet chili i salladsblad
Asiatisk färspanna med sweet chili i salladsblad
Asiatisk färspanna med sweet chili i salladsblad
Asiatisk färspanna med sweet chili i salladsblad
Asiatisk färspanna med sweet chili i salladsblad
Asiatisk färspanna med sweet chili i salladsblad

Asiatisk färspanna med sweet chili i salladsblad

249934157230000
1 fp jasminris, 300 gAsiatisk färspanna2 msk neutral olja1 fp nöt och grönt färs, ca 500 g 1 fp strimlad vitkål/morot, 400 g1 msk kinesisk soja1 tsk salt1 tsk ingefära1 tsk sambal oelek1 fp kokosmjölk, 250 ml ½ dl vatten½ fp sweet chilisås ingefära, 100 ml1 fp gemsallad, 160 g½ fp sweet chilisås ingefära, 100 ml
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull med lock och traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser. Ha vatten till riset kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka jasminris enligt anvisningarna på förpackningen.3. Asiatisk färspanna: Hetta upp pannan med neutral olja och fräs nöt och grönt färs, strimlad vitkål/morot, kinesisk soja, salt, ingefära och sambal oelek på medelhög värme i 4 min.4. Tillsätt kokosmjölk, vatten och sweet chilisås ingefära i pannan och låt puttra på medelvärme i 4 min.5. Dra isär bladen på gemsallad. Servera riset, färspannan och resten av sweet chilisåsen i salladsbladen.