Asiatisk fläskfärs med wokad kål och ris
Asiatisk fläskfärs med wokad kål och ris
Asiatisk fläskfärs med wokad kål och ris

Asiatisk fläskfärs med wokad kål och ris

849245463170007
2 port valfritt ris, gärna jasminrisAsiatisk fläskfärs1 fp fläskfärs, 250 g½ tsk salt½ tsk sambal oelek2 msk neutral olja Grönsaker1 fp rädisor, 125 g1 rödlök1 fp kålmix rödkål/grönkål, 325 g1 vitlöksklyfta½ - 1 fp teriyaki- och sesamolja, 250 ml1 fp koriander, 20 g 1 fp sesamfrön, 38 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram kastrull och en wokpanna eller traktörpanna.2. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.3. Asiatisk fläskfärs: Krydda fläskfärs med salt och sambal oelek. Stek köttet på hög värme i 5 min (förbered grönsakerna i steg 4 under tiden).4. Grönsaker: Halvera rädisor och skiva rödlök. Tillsätt grönsakerna, kålmix och pressad vitlök i pannan. Stek i 2 min på hög värme. Vända ned teriyaki- och sesamolja. Vänd runt.5. Hacka koriander. Servera riset tillsammans med woken. Toppa med koriander och sesamfrö.