Asiatisk kycklingfärswok med ingefära
Asiatisk kycklingfärswok med ingefära
Asiatisk kycklingfärswok med ingefära
Asiatisk kycklingfärswok med ingefära
Asiatisk kycklingfärswok med ingefära
Asiatisk kycklingfärswok med ingefära
Asiatisk kycklingfärswok med ingefära
Asiatisk kycklingfärswok med ingefära

Asiatisk kycklingfärswok med ingefära

849105336400003
1 fp basmatiris, 150 gKycklingfärswok1 bit färsk ingefära, ca 1 ½ msk riven1 msk neutral olja½ fp kycklingfärs, ca 250 g1 vitlöksklyfta1 fp kokosmjölk, 250 ml1 msk japansk soja½ tsk majsstärkelse1 tsk sambal oelek1 krm salt½ lime ½ lime ½ fp kålmix rödkål/grönkål, ca 160 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull och traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser och ha risvattnet kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka basmatiris enligt anvisningarna på förpackningen.3. Wok: Skala och riv ingefära. Hetta upp pannan med neutral olja och stek kycklingfärs, pressad vitlök och ingefäran på medelhög värme i 5 min.4. Tillsätt kokosmjölk, japansk soja, majsstärkelse, sambal oelek, salt och saft från en halv lime i pannan och sjud på låg värme i ca 5 min. Skär den andra limehalvan i klyftor.5. Servera woken med riset, kålmix rödkål/grönkål och limeklyftorna.