![Asiatisk kycklingfärswok med ingefära Asiatisk kycklingfärswok med ingefära](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/fmf_v20_asiatisk_kycklingfarswok_med_ingefara_2p_4p_ie95Lps.jpg)
![Asiatisk kycklingfärswok med ingefära Asiatisk kycklingfärswok med ingefära](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/f849105336400003.jpg)
![Asiatisk kycklingfärswok med ingefära Asiatisk kycklingfärswok med ingefära](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/tmf_v20_asiatisk_kycklingfarswok_med_ingefara_2p_4p-thumbImage.jpg)
![Asiatisk kycklingfärswok med ingefära Asiatisk kycklingfärswok med ingefära](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/smf_v20_asiatisk_kycklingfarswok_med_ingefara_2p_4p_ie95Lps.jpg)
![Asiatisk kycklingfärswok med ingefära Asiatisk kycklingfärswok med ingefära](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/s849105336400003.jpg)
![Asiatisk kycklingfärswok med ingefära Asiatisk kycklingfärswok med ingefära](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/wmf_v20_asiatisk_kycklingfarswok_med_ingefara_2p_4p-webImage_large.jpg)
![Asiatisk kycklingfärswok med ingefära Asiatisk kycklingfärswok med ingefära](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/tmf_v20_asiatisk_kycklingfarswok_med_ingefara_2p_4p_ie95Lps.jpg)
![Asiatisk kycklingfärswok med ingefära Asiatisk kycklingfärswok med ingefära](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/t849105336400003.jpg)
Asiatisk kycklingfärswok med ingefära
8491053364000031 fp basmatiris, 150 gKycklingfärswok1 bit färsk ingefära, ca 1 ½ msk riven1 msk neutral olja½ fp kycklingfärs, ca 250 g1 vitlöksklyfta1 fp kokosmjölk, 250 ml1 msk japansk soja½ tsk majsstärkelse1 tsk sambal oelek1 krm salt½ lime ½ lime ½ fp kålmix rödkål/grönkål, ca 160 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull och traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser och ha risvattnet kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka basmatiris enligt anvisningarna på förpackningen.3. Wok: Skala och riv ingefära. Hetta upp pannan med neutral olja och stek kycklingfärs, pressad vitlök och ingefäran på medelhög värme i 5 min.4. Tillsätt kokosmjölk, japansk soja, majsstärkelse, sambal oelek, salt och saft från en halv lime i pannan och sjud på låg värme i ca 5 min. Skär den andra limehalvan i klyftor.5. Servera woken med riset, kålmix rödkål/grönkål och limeklyftorna.