Asiatisk kycklingwok med smak av lime
Asiatisk kycklingwok med smak av lime
Asiatisk kycklingwok med smak av lime
Asiatisk kycklingwok med smak av lime
Asiatisk kycklingwok med smak av lime
Asiatisk kycklingwok med smak av lime

Asiatisk kycklingwok med smak av lime

849934537270008
Nudlar2 liter vatten1 msk salt 1 fp risnudlar, 180 g Kycklingwok1 broccoli2 msk neutral olja2 fp strimlad kycklingfilé, ca 600 g 1 fp kokosmjölk, 250 ml1 lime3 msk japansk soja1 vitlöksklyfta1 tsk ingefära1 tsk salt1 fp koriander, 20 g1 röd chili1 fp Kålmix Grönkål/rödkål/rödbeta/morot, 250g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull och traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser. Ha nudelvatten kokande innan du börjar med matlagningen.2. Kycklingwok: Skär broccoli i mindre buketter och bitar. Hetta upp pannan med neutral olja, stek strimlad kycklingfilé i 4–5 min på hög värme. Tillsätt broccolin och stek i ytterligare 2 min.3. Sänk värmen och tillsätt kokosmjölk, saften från lime, japansk soja, pressad vitlöksklyfta, ingefära och salt i pannan. Låt puttra på låg värme i ca 5 min.4. Koka risnudlar enligt anvisningarna på förpackningen.5. Hacka koriander. Halvera, kärna ur och strimla röd chili.6. Servera nudlarna tillsammans med kycklingwoken och kålmix grönkål/rödkål. Toppa med chilin och den hackade koriandern.