Asiatisk kycklingwok med smak av lime
Asiatisk kycklingwok med smak av lime
Asiatisk kycklingwok med smak av lime

Asiatisk kycklingwok med smak av lime

849934537270008
Nudlar2 liter vatten1 msk salt 1 fp risnudlar, 180 g Kycklingwok1 broccoli2 msk neutral olja2 fp strimlad kycklingfilé, ca 600 g 1 fp kokosmjölk, 250 ml1 lime3 msk japansk soja1 vitlöksklyfta1 tsk ingefära1 tsk salt1 fp koriander, 20 g1 röd chili1 fp kålmix grönkål/rödkål, 325 g
0 kr (59 kr)
1. Förbered: Ta fram en kastrull och traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser. Ha nudelvatten kokande innan du börjar med matlagningen.2. Kycklingwok: Skär broccoli i mindre buketter och bitar. Hetta upp pannan med neutral olja, stek strimlad kycklingfilé i 4–5 min på hög värme. Tillsätt broccolin och stek i ytterligare 2 min. 3. Sänk värmen och tillsätt kokosmjölk, saften från lime, japansk soja, pressad vitlöksklyfta, ingefära och salt i pannan. Låt puttra på låg värme i ca 5 min.4. Koka risnudlar enligt anvisningarna på förpackningen.5. Hacka koriander. Halvera, kärna ur och strimla röd chili. 6. Servera nudlarna tillsammans med kycklingwoken och kålmix grönkål/rödkål. Toppa med chilin och den hackade koriandern.