Auberginerullader med pesto och couscoussallad
Auberginerullader med pesto och couscoussallad
Auberginerullader med pesto och couscoussallad

Auberginerullader med pesto och couscoussallad

249384042920005
1 fp couscous, 125 g Auberginerullader1 aubergine1 msk olivolja½ tsk salt1 fp kikärtor, 380 g1 fp grön pesto, 200 g Sås1 fp lätt crème fraiche, 2 dl 1 vitlöksklyfta1 tsk oregano2 krm salt2 krm svartpepparCouscoussallad1 minigurka1 paprika2 msk olivolja1 msk vitvinsvinäger2 krm salt
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 200°. Ta fram en kastrull, ugnsplåt, bakplåtspapper, bunke, stavmixer, skål och två serveringsfat. 2. Koka couscous enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Aubergine: Skiva aubergine i tunna skivor och lägg på plåten. Pensla på olivolja och strö över salt på skivorna, ställ plåten mitt i ugnen i 10 min.4. Fyllning: Mixa avrunna kikärtor i bunken. Blanda i pesto med kikärtorna. 5. Sås: Blanda lätt crème fraiche, pressad vitlöksklyfta, oregano, salt och svartpeppar i skålen. 6. Couscoussallad: Tärna paprika och blanda med olivolja, vitvinsvinäger och salt på ena fatet. 7. Auberginerullader: Lägg en klick fyllning på de rostade skivorna och rulla ihop och lägg på andra fatet. 8. Servera rulladerna med couscoussalladen och såsen.