Basilika-ricotta tortelloni i tomatsås med gravad zucchini
Basilika-ricotta tortelloni i tomatsås med gravad zucchini
Basilika-ricotta tortelloni i tomatsås med gravad zucchini

Basilika-ricotta tortelloni i tomatsås med gravad zucchini

649465114480007
Basilika-ricotta Tortelloni3 l vatten3 msk salt2 fp tortelloni, 500 gTomatsås2 msk olivolja1 fp pastasås arrabbiata, 400 g2 dl vattenGravad zucchini1 zucchini½ msk socker½ tsk salt2 msk olivolja1 msk vitvinsvinäger1 krm svartpepparTopping1 fp riven hårdost, 50 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna, stort salladsfat, liten skål och en kastrull med kokande pastavatten.2. Tomatsås: Hetta upp traktörpannan på medelhög värme med olivolja. Tillsätt pastasåsen, vatten och vrid ner på medelvärme och låt puttra medan du gör nästa steg.3. Gravad zucchini: Skiva zucchini tunt och lägg ut på salladsfatet. Blanda socker, salt, olivolja, vitvinsvinäger och svartpeppar i skålen och dressa zucchinin jämt.4. Basilika-ricotta tortelloni: Koka tortellonin enligt beskrivningen på förpackningen. Vänd sedan ned pastan i tomatsåsen.5. Servering: Servera pastan direkt ur pannan och den gravade zucchinin vid sidan. Toppa med riven hårdost.