Basilika-ricotta tortelloni i tomatsås med gravad zucchini
Basilika-ricotta tortelloni i tomatsås med gravad zucchini
Basilika-ricotta tortelloni i tomatsås med gravad zucchini

Basilika-ricotta tortelloni i tomatsås med gravad zucchini

949965955050009
Tomatsås2 msk olivolja1 fp pastasås arrabbiata, 400 g2 dl vattenBasilika-ricotta Tortelloni1 fp tortelloni, 250 g3 l vatten3 msk saltGravad zucchini1 zucchini½ msk socker½ tsk salt2 msk olivolja1 msk vitvinsvinäger1 krm svartpepparTopping1 fp riven hårdost, 50 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna, stort salladsfat, liten skål och en kastrull. Ha pastavatten kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Tomatsås: Hetta upp traktörpannan på medelhög värme med olivolja. Tillsätt pastasås, vrid ner till medelvärme och låt puttra i 10 min.3. Gravad zucchini: Skiva zucchini tunt och lägg ut på salladsfatet. Blanda socker, salt, olivolja, vitvinsvinäger och svartpeppar i skålen och dressa zucchinin jämnt.4. Basilika-ricotta tortelloni: Koka tortellonin enligt anvisningen på förpackningen. Vänd sedan ned pastan i tomatsåsen.5. Servera pastan i tomatsåsen direkt ur pannan och salladen vid sidan. Toppa med riven hårdost.