Belugabolognese med oliver och riven parmesan
Belugabolognese med oliver och riven parmesan
Belugabolognese med oliver och riven parmesan
Belugabolognese med oliver och riven parmesan
Belugabolognese med oliver och riven parmesan
Belugabolognese med oliver och riven parmesan

Belugabolognese med oliver och riven parmesan

849174094870003
Belugabolognese1 rödlök1 fp morötter, 300 g 1 zucchini1 msk olivolja2 vitlöksklyftor1 msk oregano2 msk tomatpuré1 tsk salt½ tsk svartpeppar1 fp krossade tomater örter, 390 g2 dl belugalinser3 dl vatten1 msk buljongpulver, alt. 1 tärning1 msk balsamvinäger1 msk kinesisk soja4 port. spaghetti1 fp kalamataoliver, 70 g1 fp riven parmesan, 50 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna med lock. Koka upp vatten till pastan i en stor kastrull.2. Belugabolognese: Skär rödlök i tunna halvmånar. Skala och grovriv morötter. Skär zucchini i 1 cm breda tärningar. Hetta upp pannan med olivolja och fräs grönsakerna, pressad vitlök, oregano, tomatpuré, salt och svartpeppar på medelhög värme i 4 min.3. Tillsätt krossade tomater, belugalinser, vatten, buljongpulver (alt. tärning), balsamvinäger och kinesisk soja i pannan och sjud under lock i 20–25 min.4. Koka spaghetti enligt anvisningarna på förpackningen.5. Grovhacka oliver. Blanda den nykokta pastan med bolognesen och toppa med riven parmesan och oliverna.