![Biffar med kokt potatis och tzatziki Biffar med kokt potatis och tzatziki](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/fbiffar_med_kokt-potatis_och_tzatziki_v6_2p_kWGrcfa.jpg)
![Biffar med kokt potatis och tzatziki Biffar med kokt potatis och tzatziki](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/tbiffar_med_kokt-potatis_och_tzatziki_v6_2p-thumbImage.jpg)
![Biffar med kokt potatis och tzatziki Biffar med kokt potatis och tzatziki](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/wbiffar_med_kokt-potatis_och_tzatziki_v6_2p-webImage_large.jpg)
Biffar med kokt potatis och tzatziki
3495648924100051 fp potatis, 450 gBiffar1 fp nötfärs, ca 300 g 2 krm salt1 krm svartpeppar1 msk neutral oljaSallad1 fp körsbärstomater, 250 g 1 fp salladsmix, 65 g 1 fp tzatziki, 350 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram kastrull med lock, bunke, stekpanna, liten och stor skål. Ställ fram ingredienserna och ha potatisvattnet kokande innan ni börjar med matlagningen. 2. Koka potatis. 3. Biffar: Forma nötfärs till 4 biffar och krydda med salt och svartpeppar. Hetta upp pannan med neutral olja och stek biffarna på medelhög värme i 4 min/sida. 4. Sallad: Halvera körsbärstomater och blanda med salladsmix i skålen. 5. Servera biffarna med den kokta potatisen, tzatziki och salladen.