Biffar med muhammara
Biffar med muhammara
Biffar med muhammara

Biffar med muhammara

749605790390001
1 fp bulgur, 125 g Biffar1 fp nötfärs, ca 300 g 1 ägg1 msk dijonsenap½ tsk salt2 krm svartpeppar1 msk olivoljaSallad1 kålrabbi1 fp salladsmix, 60 g 1 msk olivolja½ msk balsamvinäger1 krm salt1 fp muhammara, 170 g1 fp matyoghurt, 2 dl
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, bunke, stekpanna och skål. Ställ fram alla ingredienser i förväg och ha bulgurvattnet kokande innan ni börjar med matlagningen. 2. Koka bulgur enligt anvisningarna på förpackningen.3. Biffar: Blanda nötfärs, ägg, dijonsenap, salt och svartpeppar i bunken. Hetta upp pannan med olivolja och stek biffarna på medelhög värme i ca 4 min/sida. 4. Sallad: Skala och tärna kålrabbi och blanda med salladsmix, olivolja, balsamvinäger och salt i skålen. 5. Servera biffarna med bulgurn, salladen, muhammara och matyoghurt.