Biffar med potatis och parmesansås
949754398770007Biffar4 st hamburgare, ca 450 g2 krm salt2 krm svartpepparPotatis2 fp kryddig kulpotatis, 1 kg1 msk smörSallad1 paprika1 fp salladsmix, 150 g 1 msk olivolja1 msk vitvinsvinäger1 fp parmesansås (230 ml)
0 kr
1. Förbered: Ta fram en ugnsplåt med bakplåtspapper, stekpanna och en salladsskål. Ställ fram alla ingredienser. Ha ugnen varm på 225° innan ni börjar med matlagningen.2. Biffar: Lägg hamburgare på plåten och krydda med salt och svartpeppar. Rosta mitt i ugnen i 12 min. 3. Potatis: Hetta upp pannan med smör och fräs kryddig kulpotatis på medelhög värme runtom i 10 min. 4. Sallad: Strimla paprika och blanda med salladsmix, olivolja och vitvinsvinäger i skålen. 5. Servera biffarna med potatisen, salladen och parmesansås.