Biffar med potatis och parmesansås
Biffar med potatis och parmesansås
Biffar med potatis och parmesansås

Biffar med potatis och parmesansås

949754398770007
Biffar4 st hamburgare, ca 450 g2 krm salt2 krm svartpepparPotatis2 fp kryddig kulpotatis, 1 kg1 msk smörSallad1 gul paprika1 fp strimlade morötter, 250 g1 fp salladsmix, 65 g1 msk olivolja1 msk vitvinsvinäger1 fp parmesansås (230 ml)
0 kr
1. Förbered: Ta fram en ugnsplåt med bakplåtspapper, stekpanna och en salladsskål. Ställ fram alla ingredienser. Ha ugnen varm på 225° innan ni börjar med matlagningen.2. Biffar: Lägg hamburgare på plåten och krydda med salt och svartpeppar. Rosta mitt i ugnen i 12 min. 3. Potatis: Hetta upp pannan med smör och fräs kryddig kulpotatis på medelhög värme runtom i 10 min. 4. Sallad: Strimla paprika och blanda med strimlade morötter, salladsmix, olivolja och vitvinsvinäger i skålen. 5. Servera biffarna med potatisen, salladen och parmesansås.