Bönsallad med varmrökt lax och färskostkräm
Bönsallad med varmrökt lax och färskostkräm
Bönsallad med varmrökt lax och färskostkräm

Bönsallad med varmrökt lax och färskostkräm

649474357310006
Bönsallad:1 fp bön- och grynmix, 380 g1 msk olivolja½ msk balsamvinäger1 tsk dijonsenap½ tsk sambal oelek2 krm salt1 krm svartpeppar1 paprika1 fp salladsmix, 60 gFärskostkräm:1 fp färskost vitlök & örter, 150 g1 msk vatten2 fp varmrökt lax, ca 250 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en serveringsskål och en skål till krämen. Ställ fram alla ingredienser. 2. Bönsallad: Blanda sköljda bön- och grynmix, olivolja, balsamvinäger, dijonsenap, sambal oelek, salt och svartpeppar i skålen. 3. Tärna paprika, blanda med salladsmix och bönorna i skålen.4. Färskostkräm: Rör ihop färskost vitlök & örter och vatten i skålen. 5. Bryt sönder varmrökt lax över salladen och servera med färskostkrämen.