![Bönsallad med varmrökt lax och färskostkräm Bönsallad med varmrökt lax och färskostkräm](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/fmf_v10_bonsallad_med_varmrokt_lax_2p_n5jF14j.jpg)
![Bönsallad med varmrökt lax och färskostkräm Bönsallad med varmrökt lax och färskostkräm](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/tmf_v10_bonsallad_med_varmrokt_lax_2p-thumbImage.jpg)
![Bönsallad med varmrökt lax och färskostkräm Bönsallad med varmrökt lax och färskostkräm](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/wmf_v10_bonsallad_med_varmrokt_lax_2p-webImage_large.jpg)
Bönsallad med varmrökt lax och färskostkräm
649474357310006Bönsallad:1 fp bön- och grynmix, 380 g1 msk olivolja½ msk balsamvinäger1 tsk dijonsenap½ tsk sambal oelek2 krm salt1 krm svartpeppar1 paprika1 fp salladsmix, 60 gFärskostkräm:1 fp färskost vitlök & örter, 150 g1 msk vatten2 fp varmrökt lax, ca 250 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en serveringsskål och en skål till krämen. Ställ fram alla ingredienser. 2. Bönsallad: Blanda sköljda bön- och grynmix, olivolja, balsamvinäger, dijonsenap, sambal oelek, salt och svartpeppar i skålen. 3. Tärna paprika, blanda med salladsmix och bönorna i skålen.4. Färskostkräm: Rör ihop färskost vitlök & örter och vatten i skålen. 5. Bryt sönder varmrökt lax över salladen och servera med färskostkrämen.