Bönsallad med varmrökt lax och färskostkräm
Bönsallad med varmrökt lax och färskostkräm
Bönsallad med varmrökt lax och färskostkräm

Bönsallad med varmrökt lax och färskostkräm

949374111910008
Bönsallad:2 fp bön- och grynmix, 760 g2 msk olivolja1 msk balsamvinäger1 ½ tsk dijonsenap½ tsk sambal oelek½ tsk salt2 krm svartpeppar1 paprika1 fp körsbärstomater, 250 g 1 fp salladsmix, 60 gFärskostkräm:1 fp färskost vitlök & örter, 150 g1 msk vatten1 fp varmrökt lax, ca 300 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en serveringsskål och en skål till krämen. Ställ fram alla ingredienser. 2. Bönsallad: Blanda sköljd bön- och grynmix, olivolja, balsamvinäger, dijonsenap, sambal oelek, salt och svartpeppar i serveringsskålen. 3. Tärna paprika och halvera körsbärstomater. Vänd ner grönsakerna och salladsmix i skålen med bönorna.4. Färskostkräm: Rör ihop färskost vitlök & örter och vatten i skålen.5. Bryt sönder varmrökt lax över salladen och servera med färskostkrämen.