







Brieostsallad med citrondressing
4490940553900021 fp quinoa, 250 g Zucchini1 zucchini1 msk olivolja2 krm salt1 krm svartpepparQuinoasallad½ dl olivolja1 citron, skal½ citron, saft2 krm salt 1 krm svartpeppar1 fp blandade bönor, 380 g 1 paprika1 fp salladsmix, 65 g1 fp brieost, 200 g
0 kr
1. Förbered: Ha ugnen varm på 225° innan ni börjar med matlagningen. Ta fram en kastrull, ugnsform 15 x 20 cm och serveringsfat. Ställ fram alla ingredienser och ha quinoavattnet kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka quinoa enligt anvisningarna på förpackningen.3. Zucchini: Skär zucchinin i 2 cm breda bitar och blanda med olivolja, salt och svartpeppar i formen. Stek i mitten av ugnen i 10 min.4. Quinoasallad: Blanda olivolja, skal och saft från citron, salt och svartpeppar på fatet. Skölj blandade bönor och tärna paprika. Blanda bönorna och paprikan med dressingen, den kokta quinoan, zucchinin och salladsmix.5. Skär brieost i mindre bitar och toppa på quinoasalladen.