Burrito med svarta bönor, gräddfil och salsa
Burrito med svarta bönor, gräddfil och salsa
Burrito med svarta bönor, gräddfil och salsa

Burrito med svarta bönor, gräddfil och salsa

249184709270000
Burrito 1 paprika1 fp majs, 380 g2 msk neutral olja2 fp svarta bönor, 760 g1 fp basmati Qiuck N´Easy, 250 g1 tsk salt1 tsk spiskumin½ fp salsa, 150 g½ msk neutral olja1 fp tortilla bröd, 6 st1 fp riven ost, 150 gTill servering½ fp salsa, 150 g1 fp gräddfil, 3 dl1 fp salladmix, 150 g
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 200°. Ta fram en stor stekpanna eller traktörpanna, ugnsform 20 x 30 cm.2. Burritofyllning: Strimla paprika och häll av majskornen och bönorna. Hetta upp pannan med neutral olja och stek bönorna, paprikan, majsen, ris, salt, spiskummin och hälften av salsan i 3-4 min.3. Burrito forts: Tillsätt neutral olja i ugnsformen. Lägg ut tortilla bröden på köksbänken, och fukta med lite vatten längs kanterna på bröden. Fördela fyllningen och riven ost i bröden. Vik sedan in kanterna ca 4-5 cm, rulla sedan ihop bröden till små paket. 4. Lägg burriton med skarven neråt i ugnsformen. Sätt formen mitt i ugnen ca 10 min. 5. Servera burriton med resten av salsa, gräddfil och salladsmix.