Cannelloni med röda linser och babyspenat
Cannelloni med röda linser och babyspenat
Cannelloni med röda linser och babyspenat
Cannelloni med röda linser och babyspenat

Cannelloni med röda linser och babyspenat

749705097930001
Fyllning1 fp kokta röda linser, 380 g1 fp snackmorötter, 200 g1 msk olivolja½ fp babyspenat, 35 g½ tsk salt1 fp lätt crème fraiche paprika/chili 2 dl Cannelloni1 fp färska lasagneplattor, 200 g1 fp krossade tomater örter, 390 g1 fp riven hårdost, 50 gSallad1 fp körsbärstomater, 250 g½ babyspenat, 30 g 1 msk olivolja½ msk vitvinsvinäger2 krm salt2 krm svartpeppar
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en stekpanna, bunke, ugnsform 20 x 30 cm och skål.2. Fyllning: Skölj kokta röda linser och grovriv morötter. Hetta upp pannan med olivolja och fräs morötter, hälften av babyspenaten och salt på medelhög värme i 2 min. Ta av från värmen och rör ner linserna och lätt crème fraiche paprika/chili.3. Cannelloni: Lägg ut färska lasagneplattor på en skärbräda och fördela fyllningen på plattorna och rulla ihop. Lägg rullarna i formen med skarven ner.4. Täck rullarna med krossade tomater örter och riven ost och gratinera i mitten av ugnen i ca 20 min.5. Sallad: Halvera körsbärstomater och blanda med resten av babyspenaten, olivolja, vitvinsvinäger, salt och svartpeppar i skålen.6. Servera cannellonin med salladen.