Cannelloni med röda linser och babyspenat
749705097930001Fyllning1 fp kokta röda linser, 380 g1 fp snackmorötter, 200 g1 msk olivolja½ fp babyspenat, 35 g½ tsk salt1 fp lätt crème fraiche paprika/chili 2 dl Cannelloni1 fp färska lasagneplattor, 200 g1 fp krossade tomater örter, 390 g1 fp riven hårdost, 50 gSallad1 fp körsbärstomater, 250 g½ babyspenat, 30 g 1 msk olivolja½ msk vitvinsvinäger2 krm salt2 krm svartpeppar
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en stekpanna, bunke, ugnsform 20 x 30 cm och skål.2. Fyllning: Skölj kokta röda linser och grovriv morötter. Hetta upp pannan med olivolja och fräs morötter, hälften av babyspenaten och salt på medelhög värme i 2 min. Ta av från värmen och rör ner linserna och lätt crème fraiche paprika/chili.3. Cannelloni: Lägg ut färska lasagneplattor på en skärbräda och fördela fyllningen på plattorna och rulla ihop. Lägg rullarna i formen med skarven ner.4. Täck rullarna med krossade tomater örter och riven ost och gratinera i mitten av ugnen i ca 20 min.5. Sallad: Halvera körsbärstomater och blanda med resten av babyspenaten, olivolja, vitvinsvinäger, salt och svartpeppar i skålen.6. Servera cannellonin med salladen.