Cannelloni med röda linser och babyspenat
Cannelloni med röda linser och babyspenat
Cannelloni med röda linser och babyspenat
Cannelloni med röda linser och babyspenat

Cannelloni med röda linser och babyspenat

749705415810008
Fyllning2 fp kokta röda linser, 760 g1 msk olivolja1 fp strimlade morötter, 250 g1 fp babyspenat, 65 g1 tsk salt1 fp lätt crème fraiche paprika/chili, 2 dl Cannelloni1 fp färska lasagneplattor, 200 g1 fp krossade tomater örter, 390 g1 fp riven ost, 150 gSallad1 fp körsbärstomater, 200 g1 fp ruccola, 65 g 1 msk olivolja½ msk vitvinsvinäger1 krm salt1 krm svartpeppar
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en stekpanna, ugnsform 20 x 30 cm och skål.2. Fyllning: Skölj kokta röda linser. Hetta upp pannan med olivolja och fräs strimlade morötter, babyspenat och salt på medelhög värme i 2 min. Ta av från värmen och rör ner linserna och lätt crème fraiche paprika/chili.3. Cannelloni: Lägg ut färska lasagneplattor på en skärbräda och fördela fyllningen (ca 2 cm fyllning/rulle) på plattorna och rulla ihop. Lägg rullarna i formen med skarven ner. Fördela resten av fyllningen över rullarna.4. Täck rullarna med krossade tomater örter och riven ost och gratinera i mitten av ugnen i ca 20 min.5. Sallad: Halvera körsbärstomater och blanda med ruccola, olivolja, vitvinsvinäger, salt och svartpeppar i skålen .6. Servera cannellonin med salladen.