![Cevapcici med äpplecoleslaw Cevapcici med äpplecoleslaw](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/fmf_v19_cevapcici_med_appelcoleslaw_2p_4tO8SmS.jpg)
![Cevapcici med äpplecoleslaw Cevapcici med äpplecoleslaw](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/tmf_v19_cevapcici_med_appelcoleslaw_2p-thumbImage.jpg)
![Cevapcici med äpplecoleslaw Cevapcici med äpplecoleslaw](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/wmf_v19_cevapcici_med_appelcoleslaw_2p-webImage_large.jpg)
Cevapcici med äpplecoleslaw
5494943157900032 port. valfritt grynCevapcici1 fp nötfärs, ca 300 g 1 ägg½-1 fp cevapcicikrydda, 15-33 g 2 krm salt1 msk neutral oljaÄpplecoleslaw1 kålrabbi1 äpple½ lime1 fp crème fraiche, 2 dl2 krm salt ½ krm svartpeppar½ lime
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, bunke, stekpanna och skål.2. Koka valfritt gryn. 3. Cevapcici: Blanda nötfärs, ägg, cevapcicikrydda och salt i bunken. Forma till 4 biffar. Hetta upp pannan med neutral olja och stek biffarna på medelhög värme i ca 4 min/sida. 4. Äpplecoleslaw: Skala kålrabbi, tärna kålrabbi och äpple och blanda med skalet och saften från lime, crème fraiche, salt och svartpeppar i skålen. 5. Klyfta lime. Servera biffarna med grynen, äpplecoleslawn och limeklyftorna.