Cevapcici med äpplecoleslaw
Cevapcici med äpplecoleslaw
Cevapcici med äpplecoleslaw

Cevapcici med äpplecoleslaw

949494998310005
1 fp bulgur, 250 g Cevapcici1 fp nötfärs, ca 500 g 1 ägg1 fp cevapcicikrydda, 30 g ½ tsk salt1 msk neutral oljaÄpplecoleslaw1 äpple1 fp kålmix vitkål/morot, 400 g 1 fp crème fraiche, 2 dl1 lime½ tsk salt 1 krm svartpeppar
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, bunke, stekpanna och skål.2. Koka bulgur enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Cevapcici: Blanda nötfärs, ägg, cevapcicikrydda och salt i bunken. Forma till 8 biffar. Hetta upp pannan med neutral olja och stek biffarna på medelhög värme i ca 4 min/sida. 4. Äpplecoleslaw: Tärna äpple och blanda med kålmix vitkål/morot, crème fraiche, skalet och saften från lime, salt och svartpeppar i skålen. 5. Servera biffarna med grynen och äpplecoleslawn.