Chicken drumsticks med ris och coleslaw
149794803810007Chicken drumsticks: 1 fp kycklingben, ca 900 g2 msk kinesisk soja1 msk neutral olja1 vitlöksklyfta½ msk honung2 tsk paprikapulver1 tsk ingefära (torkad)½ tsk cayennepeppar1 fp basmatiris, 300 g Coleslaw1 fp kålmix vitkål/morot, 400 g1 fp matyoghurt, 2 dl1 msk dijonsenap½ tsk salt
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en ugnsform (20 x 30 cm), kastrull och en bunke.2. Chicken drumsticks: Blanda kycklingbenen med kinesisk soja, neutral olja, pressad vitlök, honung, paprikapulver, ingefära och cayennpeppar i formen. Sätt formen mitt i ugnen i ca 20 min.3. Koka basmatiris enligt anvisningarna på förpackningen.4. Coleslaw: Blanda kålmix morot/vitkål med matyoghurt, dijonsenap och salt i bunken.5. Servera kycklingbenen med riset och coleslawn.