Chitarraspaghetti med svamp, mozzarella och oliver
Chitarraspaghetti med svamp, mozzarella och oliver
Chitarraspaghetti med svamp, mozzarella och oliver
Chitarraspaghetti med svamp, mozzarella och oliver
Chitarraspaghetti med svamp, mozzarella och oliver
Chitarraspaghetti med svamp, mozzarella och oliver
Chitarraspaghetti med svamp, mozzarella och oliver
Chitarraspaghetti med svamp, mozzarella och oliver

Chitarraspaghetti med svamp, mozzarella och oliver

349644462860007
4 port. chitarraspaghetti, 75 gram/ portionGrönsaker1 fp champinjoner, 250 g1 rödlök1 fp soltorkade tomater, 190 g (+ 3 msk olja)Sås1 vitlöksklyfta1 dl pastavatten½ msk oregano1 msk balsamvinäger½ tsk salt2 krm svartpeppar2 fp mozzarella, 440 g1 fp oliver, 70 g1 fp ruccola, 65 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, traktörpanna och durkslag. Ha pastavatten kokande innan du börjar med matlagningen och ställ fram alla ingredienser.2. Koka chitarraspaghetti enligt anvisningarna på förpackningen. Spara 1 dl av pastavattnet. Häll sedan av pastan i durkslaget.3. Grönsaker: Skär champinjoner och rödlök i halvmånar. Grovstrimla soltorkade tomater, men spara oljan.4. Sås: Hetta upp traktörpannan med olja från de soltorkade tomaterna och fräs champinjonerna, rödlöken, de soltorkade tomaterna samt pressad vitlök på medelhög värme i ca 3 min. Tillsätt 1 dl pastavatten, oregano, balsamvinäger, salt och svartpeppar och låt småkoka i ca 2 min. Tillsätt pastan och rör om.5. Riv mozzarella i mindre bitar. Tillsätt mozzarellan och oliver i pastan. Toppa med ruccola. Servera direkt ur traktörpannan.