Chitarraspaghetti med svamp, mozzarella och oliver
Chitarraspaghetti med svamp, mozzarella och oliver
Chitarraspaghetti med svamp, mozzarella och oliver

Chitarraspaghetti med svamp, mozzarella och oliver

849174884850005
2 port. chitarraspaghettiGrönsaker:1 fp champinjoner, 250 g1 fp körsbärstomater, 250 gPastasås:2 msk olivolja1 vitlöksklyfta1 dl pastavatten½ msk oregano1 msk balsamvinäger½ tsk salt2 krm svartpeppar1 fp mozzarella, 220 g1 fp oliver, 70 g1 fp ruccola, 65 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull och traktörpanna.2. Koka chitarraspaghetti i kastrullen enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Grönsaker: Skiva champinjoner. Halvera körsbärstomater.4. Hetta upp traktörpannan med olivolja. Fräs champinjonerna och pressad vitlöksklyfta på medelhög värme i ca 3 min. Tillsätt pastavatten, oregano, balsamvinäger, salt och svartpeppar och låt småkoka 2 min.5. Häll av pastan i ett durkslag. Tillsätt sedan pastan i traktörpannan och värm under omrörning. 6. Riv mozzarella i mindre bitar. Tillsätt mozzarellan, tomaterna och oliver i traktörpannan. Toppa med ruccola. 7. Servera pastan direkt från traktörpannan.