![Chorizo- och potatispanna med ramslöksfärskost Chorizo- och potatispanna med ramslöksfärskost](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/f949925149470008.jpg)
![Chorizo- och potatispanna med ramslöksfärskost Chorizo- och potatispanna med ramslöksfärskost](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/mf_v39_chorizo-och_potatissallad_med_ramslksfrskost_4p-webImage_large_2.jpg)
![Chorizo- och potatispanna med ramslöksfärskost Chorizo- och potatispanna med ramslöksfärskost](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/s949925149470008.jpg)
![Chorizo- och potatispanna med ramslöksfärskost Chorizo- och potatispanna med ramslöksfärskost](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/t949925149470008.jpg)
Chorizo- och potatispanna med ramslöksfärskost
949925149470008Potatis1 liter vatten1 ½ msk salt1 fp smått & gott potatis, 900 gChorizopanna2 paprikor1 fp körsbärstomater, 250 g 1 fp färsk chorizo, ca 350 g 3 msk olivolja2 vitlöksklyftor1 ½ msk oregano1 tsk salt1 fp ruccola, 65 g 1 fp färskost ramslök, 125 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull och traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser och ha potatisvattnet kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Halvera potatis och koka i vattnet i ca 10 min.3. Chorizopanna: Skär paprika i mindre bitar och halvera tomaterna. Ta ut färsen från chorizon. Hetta upp pannan med olivolja och stek chorizofärsen på medelhög värme i ca 3 min. Tillsätt paprikan, tomaterna, pressad vitlök, oregano och salt och stek i ytterligare 5 min.4. Blanda i ruccolan och den kokta potatisen i chorizopannan och servera med ramslöksfärskosten.