Citronrisotto med bjärekyckling och mandel
Citronrisotto med bjärekyckling och mandel
Citronrisotto med bjärekyckling och mandel

Citronrisotto med bjärekyckling och mandel

649185817480000
Knaperstekt bjärekyckling1 fp bjärekyckling, ca 350 g1 msk neutral oljaCitronrisotto ½ dl vatten1 fp citronrisotto, ca 400 g1 fp Valenciamandel, ca 60 g1 fp persilja, 20 g
209 kr
1. Förebered: Ta fram en kastrull och en stekpanna.2. Knaperstekt bjärekyckling: Stek kycklingen i olja med skinnsidan ner tills skinnet är gyllene och krispigt. Vänd och stek tills genomvarm. (Kycklingen är färdiglagad och ska bara bli genomvarm och krispig).3. Citronrisotto: Koka upp ½ dl vatten i kastrullen, vänd ner risotton och koka färdig på låg värme i 2-3 min. Späd ev. med lite mer vatten.4. Hacka Valenciamandlarna grovt och finhacka persilja.5. Tranchera kycklingen. Vänd ner persiljan i risotton. Servera rätten toppad med Valenciamandlar.