


Fajitas med grillost, svarta bönor och guacamole
449074760010008Grillost1 fp grillost, 200 g 1 msk neutral oljaFyllning1 zucchini1 gul paprika1 fp svarta bönor, 380 g 1 fp majs, 380 g 1 msk neutral olja1 fp fajita kryddmix, 30 g ½ tsk saltTomatsallad1 fp körsbärstomater, 250 g 1 fp salladsmix, 65 g 1 fp guacamole, 150 g 1 fp tortillabröd, 8 st
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna, tallrik och skål. Ställ fram alla ingredienser innan ni börjar med matlagningen. 2. Grillost: Skär grillost i 1 cm breda tärningar. Hetta upp pannan med neutral olja och stek på medelhög värme runtom i ca 5 min. Lägg över på tallriken.3. Fyllning: Skär zucchini och paprika i mindre bitar. Skölj svarta bönor och häll av majs. Hetta upp pannan med neutral olja och fräs grönsakerna, svarta bönor, majs, fajita kryddmix och salt i pannan och stek på medelhög värme i 5 min. Vänd ner grillosten.4. Tomatsallad: Halvera körsbärstomater och blanda med salladsmix i skålen. 5. Servera fyllningen, tomatsalladen och guacamole i tortillabröd.