Färsk pasta med rostade grönsaker och fetaost
Färsk pasta med rostade grönsaker och fetaost
Färsk pasta med rostade grönsaker och fetaost
Färsk pasta med rostade grönsaker och fetaost
Färsk pasta med rostade grönsaker och fetaost
Färsk pasta med rostade grönsaker och fetaost

Färsk pasta med rostade grönsaker och fetaost

449274922230003
Rostade grönsaker:1 zucchini½ msk olivolja (till zucchini)½ tsk salt1 fp körsbärstomater, 250 g1 fp fetaost, 150 g1 msk olivolja (till körsbärstomater och fetaost)1 krm svartpeppar1 fp färsk pappardellepasta, 250 g1 dl pastavatten1 msk olivolja½ citron1 vitlöksklyfta1 fp salladsmix, 65 g
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 200°. Ta fram en ugnsplåt med bakplåtspapper, serveringsskål, kastrull och två bunkar. Koka upp vatten med salt i en kastrull till pastan.2. Rostade grönsaker: Skär zucchini i skivor, lägg på ena sidan av plåten och ringla över olivolja och salt. Blanda körsbärstomater med smulad fetaost, olivolja och svartpeppar på den andra sidan av plåten. Rosta grönsakerna i mitten av ugnen i 20 min.3. Koka färsk pappardellepasta enligt anvisningarna på förpackningen. Spara 1 dl pastavatten.4. Blanda pastan med de rostade grönsakerna, olivolja, saft från en halv citron, pressad vitlök och pastavattnet i kastrullen. Servera med salladsmix.