Färsk tortelloni i vitlök- och körsbärstomatsås med rostad p
Färsk tortelloni i vitlök- och körsbärstomatsås med rostad p
Färsk tortelloni i vitlök- och körsbärstomatsås med rostad p

Färsk tortelloni i vitlök- och körsbärstomatsås med rostad p

449206812320007
Rostad paprika3 paprikor1 msk neutral olja1 krm svartpeppar½ tsk saltVitlök- och körsbärstomatsås1 fp körsbärstomater, 500 g4 msk olivolja½ tsk salt2 vitlöksklyftor1 fp gemsallad, 160 gFärsk tortelloni2 fp mozzarella pomodoro tortelloni, 500 g3 l vatten2 msk salt1 fp riven hårdost, 50 g
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225° grill. Ta fram en ugnsform 20 x 30 cm, salladsfat och en traktörpanna. Koka upp en kastrull med pastavatten.2. Rostad paprika: Gnid in paprikan i neutral olja, svartpeppar och salt i ugnsformen. Rosta i övre delen av ugnen i 15 min.3. Vitlök- och körsbärstomatsås: Krossa tomater i traktörpannan. Tillsätt olivolja, salt, pressad vitlök och koka på medelhög värme i 10 min. Fortsätt med nästa steg under tiden.4. Plocka bladen på gemsallad, lägg ut på salladsfatet och toppa fatet med paprikorna direkt från ugnen när dom är klara.5. Färsk tortelloni: Koka tortelloni enligt anvisningen på förpackningen. Häll av tortellonin och blanda ner i tomatsåsen.6. Servera tortelloni direkt från pannan med salladen vid sidan av. Toppa med riven ost.