![Färskostwraps med kyckling, spenat och paprika Färskostwraps med kyckling, spenat och paprika](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/fMELLIS_2021_Wraps_WEBB_2FRT3Va.jpg)
![Färskostwraps med kyckling, spenat och paprika Färskostwraps med kyckling, spenat och paprika](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/tMELLIS_2021_Wraps_WEBB-thumbImage.jpg)
![Färskostwraps med kyckling, spenat och paprika Färskostwraps med kyckling, spenat och paprika](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/wMELLIS_2021_Wraps_WEBB-webImage_large.jpg)
Färskostwraps med kyckling, spenat och paprika
249044584380005Färskostkräm: 1 dl kvarg½ vitlöksklyfta1 tsk olivolja1 krm paprikapulver1 krm salt1 krm svartpepparFyllning:1 röd paprika½ fp babyspenat, 30 g1 fp grillad kyckling, 100 gTortillabröd, 4 st
0 kr
1. Förbered: Ta fram en bunke och en slev.2. Färskostkräm: Blanda kvarg, pressad vitlök, olivolja, paprikapulver, salt och svartpeppar i bunken. Vispa ihop med en slev. Strimla paprika.3. Bre ut färskostkrämen på tortillabröden, fördela spenat, 2 skivor kyckling per tortilla och den strimlade paprikan. Rulla ihop till en rulle och skär i mindre bitar.