Fettucine med svamp, mozzarella och oliver
849174884850005Grönsaker1 fp champinjoner, 250 g1 fp körsbärstomater, 200 gPastasås2 msk olivolja1 vitlöksklyfta1 dl pastavatten½ msk oregano1 msk balsamvinäger½ tsk salt2 krm svartpeppar1 fp färsk fettucinepasta, 250 g 1 fp mozzarella, 220 g1 fp oliver, 70 g1 fp ruccola, 65 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull och traktörpanna.2. Grönsaker: Skiva champinjoner. Halvera körsbärstomater.3. Koka fettucinepasta enligt anvisningarna på förpackningen. Spara 1 dl av pastavattnet. Häll av pastan i ett durkslag. 4. Hetta upp traktörpannan med olivolja. Fräs champinjonerna och pressad vitlök på medelhög värme i ca 3 min. Tillsätt pastavatten, oregano, balsamvinäger, salt och svartpeppar och låt småkoka 2 min.5. Tillsätt pastan i traktörpannan och värm under omrörning.6. Riv mozzarella i mindre bitar. Tillsätt mozzarellan, tomaterna och oliver i traktörpannan. Toppa med ruccola.7. Servera pastan direkt från traktörpannan.