Filmjölkslimpa med äpple och pumpakärnor
Filmjölkslimpa med äpple och pumpakärnor
Filmjölkslimpa med äpple och pumpakärnor
Filmjölkslimpa med äpple och pumpakärnor
Filmjölkslimpa med äpple och pumpakärnor
Filmjölkslimpa med äpple och pumpakärnor
Filmjölkslimpa med äpple och pumpakärnor
Filmjölkslimpa med äpple och pumpakärnor
Filmjölkslimpa med äpple och pumpakärnor
Filmjölkslimpa med äpple och pumpakärnor
Filmjölkslimpa med äpple och pumpakärnor

Filmjölkslimpa med äpple och pumpakärnor

349974315010007
Fillimpa1 äpple4 dl havregryn3 dl vetemjöl1 ½ dl pumpakärnor1 fp sesamfrön, 38 g 3 tsk bakpulver1 tsk salt4 dl filmjölk1 msk honung
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 175 °. Ta fram en bunke och en smord brödform (1 ½ liter).2. Fillimpa: Grovriv äpple. Blanda havregryn, vetemjöl, pumpakärnor, sesamfrön, bakpulver och salt i en bunke. Tillsätt äppelrivet, filmjölk och honung och blanda väl. Häll smeten i brödformen. Grädda mitt i ugnen ca 80 min. Låt brödet svalna under bakduk.