![Fish taco med mango currysås Fish taco med mango currysås](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/f649295617230004.jpg)
![Fish taco med mango currysås Fish taco med mango currysås](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/s649295617230004.jpg)
![Fish taco med mango currysås Fish taco med mango currysås](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/t649295617230004.jpg)
Fish taco med mango currysås
649295617230004Panerad sejfilé1 fp sejfilé, 300 g1 fp taco kryddmix, 30 g½ dl ströbröd2 krm salt2 msk neutral oljaSallad 1 fp gemsallad, 160 g1 gurka1 rödlökSåser 1 fp tacosås medium, 230 g1 fp mango currysås, 200 ml1 fp mini kebabbröd, 8 st
0 kr
1. Förbered: Ta fram en stekpanna, en bunke och ett salladsfat.2. Panerad sejfilé: Skär fisken i ca 3 x 3 cm bitar. Bland tacokryddmix, ströbröd och salt i bunken. Tillsätt fisken och vänd runt. Hetta upp stekpannan på medelhög värme med neutral olja och stek fisken gyllene i ca 4 min/sida.
Fortsätt med nästa moment medans du steker färdigt fisken.3. Sallad: Skär gemsallad i ca 1 cm breda strimlor och gurka i ca 4 cm stavar. Skiva rödlök tunt. Lägg alla grönsakerna på fatet.4. Bygg din fishtaco i brödet med den nystekta fisken, grönsakerna och såserna!