Fish taco med mango currysås
Fish taco med mango currysås
Fish taco med mango currysås

Fish taco med mango currysås

649295617230004
Panerad sejfilé1 fp sejfilé, 300 g1 fp taco kryddmix, 30 g½ dl ströbröd2 krm salt2 msk neutral oljaSallad 1 fp gemsallad, 160 g1 gurka1 rödlökSåser 1 fp tacosås medium, 230 g1 fp mango currysås, 200 ml1 fp mini kebabbröd, 8 st
0 kr
1. Förbered: Ta fram en stekpanna, en bunke och ett salladsfat.2. Panerad sejfilé: Skär fisken i ca 3 x 3 cm bitar. Bland tacokryddmix, ströbröd och salt i bunken. Tillsätt fisken och vänd runt. Hetta upp stekpannan på medelhög värme med neutral olja och stek fisken gyllene i ca 4 min/sida. Fortsätt med nästa moment medans du steker färdigt fisken.3. Sallad: Skär gemsallad i ca 1 cm breda strimlor och gurka i ca 4 cm stavar. Skiva rödlök tunt. Lägg alla grönsakerna på fatet.4. Bygg din fishtaco i brödet med den nystekta fisken, grönsakerna och såserna!