Fisk- och räkpanna med smak av dill
Fisk- och räkpanna med smak av dill
Fisk- och räkpanna med smak av dill
Fisk- och räkpanna med smak av dill
Fisk- och räkpanna med smak av dill
Fisk- och räkpanna med smak av dill

Fisk- och räkpanna med smak av dill

249934913220002
1 fp potatis, 900 g Fisk1 gul lök1 msk olivolja1 ½ dl vatten1 msk buljongpulver, alt. 1 tärning1 fp lätt crème fraiche, 2 dl1 fp sejfilé, ca 400 g 1 fp räkor, 400 g 1 fp dill, 20 gGrönsaker1 fp morötter, 300 g 1 minigurka1 röd paprika
0 kr
1. Förbered: Ta fram kastrull med lock, traktörpanna med lock, liten bunke och salladsskål.2. Koka potatis.3. Fisk: Hacka gul lök. Hetta upp pannan med olivolja och fräs löken på medelhög värme i 2 min. Vispa ihop vatten, buljongpulver (alt. tärning) och lätt crème fraiche . Koka upp under omrörning.4. Skär sejfilé i 5 cm breda bitar. Lägg ner fisken i pannan och sjud under lock i ca 7 min.5. Grönsaker: Skala morötter. Skär morötterna och minigurka i stavar och strimla röd paprika. Lägg grönsakerna i skålen.6. Vänd ner avrunna räkor i pannan och klipp över dill. Lägg på locket och låt allt bli varmt i 1–2 min.7. Servera fisken och räkorna i såsen med den kokta potatisen och grönsaksstavarna.