Fisktaco med ananas, majs och limeaioli
Fisktaco med ananas, majs och limeaioli
Fisktaco med ananas, majs och limeaioli

Fisktaco med ananas, majs och limeaioli

349026742200006
Fisk taco1 fp fiskfärs, ca 250 g1 tsk paprikapulver1 tsk spiskummin1 krm cayennepeppar1 krm salt1 msk neutral oljaAnanas och majs1 fp majs, 380 g1 fp ananas, 227 g2 krm salt1 msk olivolja1 fp babyplommontomater, 250 g1 rödlök1 krm salt1 krm svartpeppar1 fp kebabbröd, 8 st1 fp lime aioli, 230 ml
0 kr
1. Förbered: Ta fram en stekpanna, en bunke och två skålar.2. Fish taco: Blanda fiskfärs, paprikapulver, spiskummin, cayennepeppar och salt i bunken. Hetta upp stekpannan på hög värme med neutral olja och stek fiskfärsen i ca 5 min.3. Ananas och majs: Häll av vattnet och lagen från majs och ananas. Blanda majsen, ananasen, salt och olivolja i den ena skålen.4. Kvarta tomater och lägg i den andra skålen. Halvera och skiva rödlök tunt (gärna på mandolin). Blanda rödlöken med tomaterna.5. Bygg din taco med den stekta fisktacofärsen, ananasen och majsen, tomaterna och rödlöken i bröden. Toppa med limeaioli.