Fläskkotlett med pestopotatis
1498947636500081 fp potatis, 450 g Fläskkotlett1 fp fläskkotletter, ca 300 g ½ tsk timjan½ tsk salt2 krm svartpeppar1 msk neutral olja1 msk smör1 fp körsbärstomater, 250 g ½ fp grön pesto, 100 g 1 fp salladsmix, 30 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, stekpanna, tallrik och ett ark bakplåtspapper. Ställ fram alla ingredienser och ha potatisvattnet kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka potatis.3. Fläskkotletter: Krydda fläskkotletter med timjan, salt och svartpeppar. Hetta upp pannan med neutral olja och smör och stek fläskkotletterna på medelhög värme i 3 min/sida. Lägg över på tallrik och linda in i bakplåtspapper.4. Halvera körsbärstomater. Blanda potatisen med pesto, körsbärstomaterna och salladsmix. Skiva upp köttet och servera med pestopotatisen.