Fried rice chicken med syrad koriandergurka
Fried rice chicken med syrad koriandergurka
Fried rice chicken med syrad koriandergurka

Fried rice chicken med syrad koriandergurka

649275440310001
Fried rice chicken2 msk neutral olja1 fp kycklingfärs, 500 g1 vitlöksklyfta1 msk sambal oelek 1 gul lök1 fp basmati quick´n easy, 250 g1 fp strimlade morötter, 250 g2 msk japanska soja1 ½ msk sockerSyrad koriandergurka1 gurka1 fp koriander, 20 g1 lime
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna alt wokpanna och en skål.2. Fried rice chicken: Hetta upp pannan på hög värme med neutral olja. Stek kycklingfärs tillsammans med pressad vitlök och sambal oelek i ca 5 min. Skiva gul lök tunt medans kycklingfärsen steker.3. Tillsätt ris, lök, strimlade morötter, japansk soja och socker i pannan och stek i 5 min på medelhög värme.4. Syrad koriandergurka: Skär gurka i mindre bitar och blanda i skålen tillsammans med hackad koriander, skal och saft från lime.5. Servera direkt ur pannan tillsammans med den syrade koriandergurkan.