Fried rice chicken med syrad koriandergurka
Fried rice chicken med syrad koriandergurka
Fried rice chicken med syrad koriandergurka

Fried rice chicken med syrad koriandergurka

949965674550002
Fried rice chicken3 msk neutral olja1 fp kycklingfärs, 500 g1 vitlöksklyfta1 msk sambal oelek 1 fp salladslök, 100 g2 fp basmati quick´n easy, 500 g1 fp strimlade morötter, 250 g3 msk japanska soja2 msk sockerSyrad koriandergurka1 gurka1 fp koriander, 20 g1 lime
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna alt wokpanna och en skål.2. Fried rice chicken: Hetta upp pannan på hög värme med neutral olja. Stek kycklingfärs tillsammans med pressad vitlök och sambal oelek i ca 5 min. Skiva salladslök tunt medan kycklingfärsen steker.3. Tillsätt ris, salladslöken, strimlade morötter, japansk soja och socker i pannan och stek i 5 min på medelhög värme.4. Syrad koriandergurka: Skär gurka i mindre bitar och blanda i skålen tillsammans med hackad koriander, skal och saft från lime.5. Servera direkt ur pannan tillsammans med den syrade koriandergurkan.