Garam masalakyckling med sval yoghurt
Garam masalakyckling med sval yoghurt
Garam masalakyckling med sval yoghurt

Garam masalakyckling med sval yoghurt

549934458280008
1 fp jasminris, 300 g Kyckling1 fp garam masala kryddmix, 33 g1 msk majsstärkelse1 msk olivolja1 fp kycklingbitar, ca 550 g 1 fp babymorötter, 200 gSallad1 gul paprika 1 fp gemsallad, 200 g1 msk olivolja1 msk vitvinsvinäger2 dl matyoghurt
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, bunke, ugnsplåt med bakplåtspapper och skål. Ställ fram alla ingredienser. Ha vatten till riset kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka jasminris enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Kyckling: Blanda garam masala kryddmix, majsstärkelse och olivolja i bunken och rör ner kycklingbitar. Strö ut kycklingbitarna på plåten. Fördela babymorötter runt om och ställ in plåten i mitten av ugnen i 10 min.4. Sallad: Tärna gul paprika och grovhacka gemsallad. Blanda grönsakerna med olivolja och vitvinsvinäger i skålen. 5. Toppa garam masala kycklingen och morötterna med matyoghurt och servera med riset och salladen.