Garam masalakyckling med sval yoghurt
Garam masalakyckling med sval yoghurt
Garam masalakyckling med sval yoghurt

Garam masalakyckling med sval yoghurt

549934458280008
1 fp jasminris, 300 g Kyckling1 fp garam masala kryddmix, 33 g1 msk majsstärkelse1 msk olivolja1 fp kycklingbitar, ca 550 g 1 fp snackmorötter, 200 gSallad1 gul paprika 1 fp gemsallad, 200 g1 msk olivolja1 msk vitvinsvinäger1 fp matyoghurt, 2 dl
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, bunke, ugnsplåt med bakplåtspapper och skål. Ställ fram alla ingredienser. Ha vatten till riset kokande och ha ugnen varm på 225° innan ni börjar med matlagningen.2. Koka jasminris enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Kyckling: Blanda garam masala kryddmix, majsstärkelse och olivolja i bunken och rör ner kycklingbitar. Strö ut kycklingbitarna på plåten. Fördela snackmorötter runt om och ställ in plåten i mitten av ugnen i 10 min.4. Sallad: Tärna paprika och grovhacka gemsallad. Blanda grönsakerna med olivolja och vitvinsvinäger i skålen. 5. Toppa garam masala kycklingen och morötterna med matyoghurt och servera med riset och salladen.