








Garam masalakyckling med vitlökssås
5499344582800081 fp jasminris, 300 g Garam masalakyckling1 fp snackmorötter, 200 g1 paprika 1 rödlök2 msk neutral olja1 fp kycklingbitar, ca 550 g 1 fp garam masala kryddmix, 33 g½ tsk saltVitlökssås1 fp matyoghurt, 2 dl1 vitlöksklyfta2 krm salt1 fp salladsmix mangold/rödbeta, 150 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, traktörpanna och liten skål. Ställ fram alla ingredienser. Ha vatten till riset kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka jasminris enligt anvisningarna på förpackningen.3. Garam masalakyckling: Slanta snackmorötter, strimla paprika och skiva rödlök. Hetta upp pannan med neutral olja och bryn kycklingbitar på hög värme runtom i ca 3 min. Tillsätt grönsakerna, garam masalakryddmix och salt och fräs i ytterligare 5 min på medelhög värme.4. Vitlökssås: Blanda matyoghurt, pressad vitlök och salt i skålen.5. Servera garam masalakycklingen med riset, såsen och salladsmix mangold/rödbeta.