






Garam masalakyckling med vitlökssås
2491151585100071 fp jasminris, 150 g Garam masalakyckling1 fp snackmorötter, 200 g1 paprika 1 msk neutral olja1 fp strimlad kycklingfilé, ca 300 g ½ fp garam masala kryddmix, ca 15 g2 krm saltVitlökssås1 fp matyoghurt, 2 dl1 vitlöksklyfta2 krm salt
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, traktörpanna och liten skål. Ställ fram alla ingredienser. Ha vatten till riset kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka jasminris enligt anvisningarna på förpackningen.3. Garam masalakyckling: Slanta snackmorötter och strimla paprika. Hetta upp pannan med neutral olja och bryn strimlad kycklingfilé på hög värme runtom i ca 3 min. Tillsätt grönsakerna, garam masalakryddmix och salt och fräs i ytterligare 3 min på medelhög värme.4. Vitlökssås: Blanda matyoghurt, pressad vitlök och salt i skålen.5. Servera garam masalakycklingen med riset och såsen.