Garam masalakyckling med vitlökssås
Garam masalakyckling med vitlökssås
Garam masalakyckling med vitlökssås
Garam masalakyckling med vitlökssås
Garam masalakyckling med vitlökssås
Garam masalakyckling med vitlökssås
Garam masalakyckling med vitlökssås

Garam masalakyckling med vitlökssås

249115158510007
1 fp jasminris, 150 g Garam masalakyckling1 fp morötter, 300 g1 paprika 1 msk neutral olja1 fp strimlad kycklingfilé, ca 300 g ½ fp garam masala kryddmix, ca 15 g2 krm saltVitlökssås1 fp matyoghurt, 2 dl1 vitlöksklyfta2 krm salt
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, traktörpanna och liten skål. Ställ fram alla ingredienser. Ha vatten till riset kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka jasminris enligt anvisningarna på förpackningen.3. Garam masalakyckling: Slanta morötter och strimla paprika. Hetta upp pannan med neutral olja och bryn strimlad kycklingfilé på hög värme runtom i ca 3 min. Tillsätt grönsakerna, garam masalakryddmix och salt och fräs i ytterligare 3 min på medelhög värme.4. Vitlökssås: Blanda matyoghurt, pressad vitlök och salt i skålen.5. Servera garam masalakycklingen med riset och såsen.