Getostpaj med broccoli
Getostpaj med broccoli
Getostpaj med broccoli
Getostpaj med broccoli
Getostpaj med broccoli
Getostpaj med broccoli
Getostpaj med broccoli
Getostpaj med broccoli

Getostpaj med broccoli

849694496280007
1 fp pajdeg, 230 g Fyllning1 broccoli1 rödlök1 msk olivolja1 krm saltÄggstanning5 ägg1 fp mjölk, 3 dl ½ tsk svartpeppar2 krm salt1 fp getost, 180 g1 fp salladsmix gul morot, 150 g
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en pajform ca 29 cm i diameter, stekpanna, skål och en bunke.2. Pajskal: Tryck ut pajdeg i formen och nagga botten med en gaffel. Förgrädda pajskalet mitt i ugnen i 10 min.3. Fyllning: Skär broccoli i mindre bitar och buketter och skala och skär rödlök i halvmånar. Hetta upp pannan med olivolja stek grönsakerna på medelhög värme i 2 min. Krydda med salt.4. Äggstanning: Vispa ihop ägg, mjölk, svartpeppar och salt i bunken.5. Paj: Skär getost i 1 cm breda bitar. Fördela grönsaksfyllningen och getosten i pajskalet och häll över äggstanningen. Grädda pajen i mitten av ugnen i 25 min, tills den ”stannat”.6. Servera pajen med salladsmix.