![Gnocchi med chorizo, paprika, tomat och ruccola Gnocchi med chorizo, paprika, tomat och ruccola](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/f449495712290005.jpg)
![Gnocchi med chorizo, paprika, tomat och ruccola Gnocchi med chorizo, paprika, tomat och ruccola](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/s449495712290005.jpg)
![Gnocchi med chorizo, paprika, tomat och ruccola Gnocchi med chorizo, paprika, tomat och ruccola](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/t449495712290005.jpg)
Gnocchi med chorizo, paprika, tomat och ruccola
449495712290005Ugnsbakad chorizo1 fp färsk chorizo, 350 g2 paprikor1 msk olivolja½ tsk saltStekt gnocchi3 msk olivolja2 fp gnocchi, 1 kg½ tsk saltServering1 fp körsbärstomater, 250 g1 fp ruccola, 65 g
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225° varmluft (gärna grillfunktion). Ta fram en ugnsplåt med bakplåtspapper, traktörpanna och ett fat.2. Ugnsbakad chorizo: Dela chorizon i bitar och skär paprikor i klyftor. Lägg ut på plåten, ringla över lite olivolja och tillsätt salt. Sätt plåten högt upp i ugnen i ca 12 min.3. Stekt gnocchi: Hetta upp pannan med olivolja och stek gnocchin med salt på medelhög värme i ca 10 min. Den ska vara frasig och fått fin gyllenbrun färg på utsidan och kännas mjuk på insidan.4. Dela körsbärstomater. Lägg en bädd av ruccola i botten på fatet och toppa med tomaterna, den rostade paprikan och chorizon. Servera tillsammans med gnocchin.