Gnocchi med kronärtskockscrème
Gnocchi med kronärtskockscrème
Gnocchi med kronärtskockscrème
Gnocchi med kronärtskockscrème
Gnocchi med kronärtskockscrème
Gnocchi med kronärtskockscrème
Gnocchi med kronärtskockscrème
Gnocchi med kronärtskockscrème

Gnocchi med kronärtskockscrème

649354365090005
Rostade grönsaker1 zucchini1 fp körsbärstomater, 250 g1 msk olivolja½ tsk saltGnocchi1 ½ msk olivolja2 fp gnocchi, 1 kgKronärtskockscrème1 fp kronärtskockscrème, 200 g1 vitlöksklyfta1 tsk oregano2 krm svartpeppar½ tsk salt1 fp salladsmix, 150 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna, två skålar och en ugnsplåt med bakplåtspapper. Ställ fram alla ingredienser och ha ugnen varm på 225 ° innan ni börjar matlagningen.2. Rostade grönsaker: Skär zucchini i 1 cm tjocka halvmånar. Lägg zucchinin och körsbärstomater på plåten och ringla över olivolja och salt. Rosta högt upp i ugnen i 10–12 min.3. Gnocchi: Hetta upp pannan med olivolja och stek gnocchi gyllenbrun på medelhög värme i 2–4 min. Rör inte för mycket i gnocchin, då riskerar den att gå sönder.4. Kronärtskockscrème: Blanda kronärtskockscrème, pressad vitlök, oregano, svartpeppar och salt i skålen.5. Blanda de rostade grönsakerna med salladsmixen i skålen. Vänd försiktigt ner kronärtskockcrèmen i pannan med gnocchi och låt bli varmt, ca 1 min. Servera med salladen vid sidan av.