Gnocchi med kronärtskockscrème
649354365090005Rostade grönsaker1 zucchini1 fp körsbärstomater, 250 g1 msk olivolja½ tsk saltGnocchi1 ½ msk olivolja2 fp gnocchi, 1 kgKronärtskockscrème1 fp kronärtskockscrème, 200 g1 vitlöksklyfta1 tsk oregano2 krm svartpeppar½ tsk salt1 fp salladsmix, 150 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna, två skålar och en ugnsplåt med bakplåtspapper. Ställ fram alla ingredienser och ha ugnen varm på 225 ° innan ni börjar matlagningen.2. Rostade grönsaker: Skär zucchini i 1 cm tjocka halvmånar. Lägg zucchinin och körsbärstomater på plåten och ringla över olivolja och salt. Rosta högt upp i ugnen i 10–12 min.3. Gnocchi: Hetta upp pannan med olivolja och stek gnocchi gyllenbrun på medelhög värme i 2–4 min. Rör inte för mycket i gnocchin, då riskerar den att gå sönder.4. Kronärtskockscrème: Blanda kronärtskockscrème, pressad vitlök, oregano, svartpeppar och salt i skålen.5. Blanda de rostade grönsakerna med salladsmixen i skålen. Vänd försiktigt ner kronärtskockcrèmen i pannan med gnocchi och låt bli varmt, ca 1 min. Servera med salladen vid sidan av.