![Gratinerad fisk med quinoa Gratinerad fisk med quinoa](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/fmf_v9_4p_gratinerad_tacofisk_med_quinoa_77Rg2V1.jpg)
![Gratinerad fisk med quinoa Gratinerad fisk med quinoa](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/tmf_v9_4p_gratinerad_tacofisk_med_quinoa-thumbImage.jpg)
![Gratinerad fisk med quinoa Gratinerad fisk med quinoa](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/wmf_v9_4p_gratinerad_tacofisk_med_quinoa-webImage_large.jpg)
Gratinerad fisk med quinoa
449374725690001Gratinerad fisk1 fp sejfilé, ca 400 g ¾ tsk salt2 krm svartpeppar1 fp majs, 380 g 1 fp tacosås, 230 g 1 fp riven ost, 150 g 1 fp quinoa, 250 gSallad1 paprika1 fp salladsmix gul morot, 150 g
0 kr
(49 kr)
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en ugnsform 20 x 30 cm, kastrull och en skål. 2. Gratinerad fisk: Krydda sejfilé med salt och svartpeppar och lägg i formen. Häll av majs. Fördela tacosås, majs och riven ost över fisken. Gratinera i mitten av ugnen i 15-20 min.3. Koka quinoa enligt anvisningarna på förpackningen. 4. Sallad: Tärna paprika och blanda med salladsmix gul morot i skålen. 5. Servera tacofisken med quinoa och salladen.