Grön risonisallad med räkor och marinerad broccoli
Grön risonisallad med räkor och marinerad broccoli
Grön risonisallad med räkor och marinerad broccoli

Grön risonisallad med räkor och marinerad broccoli

949934231370005
2 port. risoniCitronette½ citron2 msk olivolja2 krm salt1 krm svartpepparRisonisallad1 fp salladsmix, 65 g1 minigurka1 fp asiatisk broccolisallad, 150 g1 fp räkor, 400 g1 fp Soja, ingefära & chilisås, 210 ml½ citron
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, skål och serveringsfat.2. Koka risoni enligt anvisningarna på förpackningen. Skölj sedan risonin i kallt vatten.3. Citronette: Blanda skal och saft från citron med olivolja, salt och svartpeppar i skålen.4. Risonisallad: Skär minigurka i tunna halvmånar. Blanda den kokta risonin med salladsmix och gurkan på fatet. Häll av räkor. Toppa salladen med asiatisk broccolisallad och räkorna.5. Skär resten av citronen i klyftor. Servera risonisalladen med citronetten, sås och citronklyftor.