Grön risonisallad med räkor och marinerad broccoli
Grön risonisallad med räkor och marinerad broccoli
Grön risonisallad med räkor och marinerad broccoli

Grön risonisallad med räkor och marinerad broccoli

949934921380007
4 port. risoni, ca 90 gram per portionCitronette1 citron2 msk olivolja2 krm salt1 krm svartpepparRisonisallad1 fp gemsallad, 200 g1 minigurka1 fp asiatisk broccolisallad, 150 g1 fp räkor, 540 g1/2 fp Soja, ingefära & chilisås, 220 ml
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, skål och serveringsfat.2. Koka risoni enligt anvisningarna på förpackningen. Skölj sedan risonin i kallt vatten.3. Citronette: Blanda skal och saft från citron med olivolja, salt och svartpeppar i skålen.4. Risonisallad: Strimla gemsallad. Skär minigurka i tunna halvmånar. Blanda ner den kokta risonin med grönsakerna på fatet. Häll av räkor. Toppa salladen med asiatisk broccolisallad och räkorna.5. Servera risonisalladen med citronetten och såsen.