Grön risonisallad med räkor och marinerad broccoli
Grön risonisallad med räkor och marinerad broccoli
Grön risonisallad med räkor och marinerad broccoli
Grön risonisallad med räkor och marinerad broccoli
Grön risonisallad med räkor och marinerad broccoli
Grön risonisallad med räkor och marinerad broccoli

Grön risonisallad med räkor och marinerad broccoli

949934921380007
4 port. risoni, ca 90 gram per portionCitronette1 citron2 msk olivolja2 krm salt1 krm svartpepparRisonisallad1 fp gemsallad, 160 g1 minigurka1 fp asiatisk broccolisallad, 150 g1 fp räkor, 540 g1/2 fp Soja, ingefära & chilisås, 105 ml
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, skål och serveringsfat.2. Koka risoni enligt anvisningarna på förpackningen. Skölj sedan risonin i kallt vatten.3. Citronette: Blanda skal och saft från citron med olivolja, salt och svartpeppar i skålen.4. Risonisallad: Strimla gemsallad och skär minigurka i tunna halvmånar. Blanda ner den kokta risonin med grönsakerna på fatet. Häll av räkor. Toppa salladen med asiatisk broccolisallad och räkorna.5. Servera risonisalladen med citronetten och såsen.