Helstekt grillost med äpple- och rödbetssallad
Helstekt grillost med äpple- och rödbetssallad
Helstekt grillost med äpple- och rödbetssallad

Helstekt grillost med äpple- och rödbetssallad

649036270270000
Varma rödbetor1 fp förkokta rödbetor, 500 g 1 msk olivolja1 msk balsamvinäger½ msk honung½ tsk saltHelstekt grillost1 msk olivolja1 fp grillost, 200 g Sallad1 fp körsbärstomater, 250 g1 äpple1 fp blandade bönor, 380 g  3 msk olivolja1 citron1 tsk timjan½ tsk salt1 fp salladsmix, 65 g
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en ugnsform 20 x 30 cm, stekpanna och serveringsfat.2. Varma rödbetor: Kvarta förkokta rödbetor och blanda med olivolja, balsamvinäger, honung och salt i formen. Värm i mitten av ugnen i ca 10 min.3. Helstekt grillost: Hetta upp pannan med olivolja och stek grillost på medelhög värme i ca 2-3 min/sida.4. Sallad: Halvera körsbärstomater och tärna äpple. Häll av och skölj blandade bönor. Blanda olivolja, skal och saft från citron, timjan och salt på fatet och vänd ner tomaterna, äpplet, salladsmix och bönorna. Skiva upp grillosten. Toppa salladen med rödbetorna och grillosten. Klart att servera!