Hoisinkyckling med risnudlar
149184838970008Kycklingwok1 broccoli1 fp morötter, 300 g 1 msk neutral olja1 fp strimlad kycklinglårfilé, ca 600 g 2 msk japansk soja1 tsk sambal oelek ½-1 fp hoisinsås, 100-200 g1 fp risnudlar, 180 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser och ha nudelvattnet kokande innan ni börjar med matlagningen. 2. Kycklingwok: Skär broccoli i mindre bitar och buketter och skär morötterna i tunna slantar. Hetta upp pannan med neutral olja och bryn kycklinglårfilé på medelhög värme i 5 min. Tillsätt grönsakerna, japansk soja, sambal oelek och stek i ytterligare 3 min. 3. Koka risnudlar enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av nudlarna.4. Rör ner nudlarna och hoisinsås i pannan och låt bli varmt. Servera!