Huevos rancheros med rotselleri och fetaost
Huevos rancheros med rotselleri och fetaost
Huevos rancheros med rotselleri och fetaost
Huevos rancheros med rotselleri och fetaost
Huevos rancheros med rotselleri och fetaost
Huevos rancheros med rotselleri och fetaost

Huevos rancheros med rotselleri och fetaost

949094783900001
1 fp quinoa, 125 gHuevos Rancheros1 bit rotselleri, ca 250 g1 gul lök1 msk olivolja1 vitlöksklyfta1 msk tomatpuré1 tsk spiskummin1 tsk paprikapulver½ tsk salt1 tsk sambal oelek1 fp krossade tomater, 390 g1 dl vatten1 msk balsamvinäger1 fp svarta bönor, 380 g 1 fp babyspenat, 65 g4 ägg1 fp fetaost, 150 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram kastrull och traktörpanna med lock.2. Koka quinoa enligt anvisningarna på förpackningen.3. Huevos rancheros: Skala och grovriv rotselleri. Hacka gul lök. Hetta upp pannan med olivolja och fräs grönsakerna, pressad vitlök, tomatpuré, spiskummin, paprikapulver, salt och sambal oelek på medelhög värme i 5 min.4. Tillsätt krossade tomater, vatten, balsamvinäger i pannan och koka upp. Blanda ner sköljda svarta bönor och babyspenat, låt allt bli varmt.5. Gör 4 gropar i grytan med en slev och knäck ner ägg. Låt sjuda under lock på medelvärme i 10 min, tills äggen stelnat.6. Smula fetaost över grytan. Servera med quinoa.